MASTERTUBE – Hulp bij studiekeuze

Stel je wilt gaan studeren. Hoe kies je dan uit al die mba- en masteropleidingen, op al die scholen, in al die landen? Best lastig, toch? Daar wilde de oprichter van MASTERTUBE wat aan doen. NIO ontwikkelde in samenwerking met MASTERTUBE daarom twee online videoplatforms en twee websites.
Wanneer? 2014 – heden
Werkzaamheden? Ontwikkeling platforms, design off- en online materialen, business development, development, website

2 succesvolle videoplatforms

Voor MASTERTUBE en MBATUBE begonnen we met de ontwikkeling van twee online videoplatforms. Het moest dé online place to go worden voor hulp bij de keuze voor de juiste mba- of masteropleiding. NIO dacht mee over business development en ontwikkelde beide platforms van design tot techniek. Inmiddels staan er video’s van scholen en universiteiten van over de hele wereld op. De ‘tubes’ zijn een succes!

Tijd voor een spin-off (of 2!)

Om dat succes nog verder uit te breiden werkten we onlangs mee aan de spin-offs MASTERGRADSCHOOLS en MBAGRADSCHOOLS. In plaats van video’s staan op die sites juist blogs die de zoektocht naar de juiste opleiding nog makkelijker maken. Niet alleen is er zo voor ieder wat wils, ook werd de online vindbaarheid aanzienlijk vergroot.

Het leukst aan dit project?

Het is een internationale samenwerking! Niet alleen zijn MASTERTUBE, MBATUBE, MASTERGRADSCHOOLS en MASTERGRADSCHOOLS volledig in het Engels geschreven en ontwikkeld, ook de eigenaar zit de helft van het jaar in het buitenland. Een digitale samenwerking waar we met veel plezier aan werken!