Lizzit – Brandportal en beeldbank van communicatiemiddelen + website

Foto’s, logo’s, beursbanners: in vrijwel elke organisatie vind je een breed assortiment aan communicatiemiddelen. Maar, wat is de laatste versie ook alweer? En hoe pas je een visitekaartje snel even aan? Samen met Lizzit ontwikkelde NIO Lizzit Pro, dé tool waarmee bedrijven hun communicatiemiddelen gemakkelijk online kunnen beheren én wijzigen.
Wanneer? 2017 – heden
Werkzaamheden? Product design, development, website, logo, tekst

Samen komen we tot iets moois

Voor de beeldbank dachten (én denken!) we actief mee over mogelijkheden om de portal nog beter te maken. We ontwikkelden o.a. een functie om pdf’s snel te verrijken met tekst en/of beeld en we maakten een ‘1 druk op de knop’-module om bestanden veilig met externen te delen.

NIO Communicatie én Internet

Bij NIO doen we meer dan alleen internetprojecten. Ook communicatie is ons op het lijf geschreven. Voor Lizzit verzorgden we dan ook een nieuwe website (ontwikkeling, tekst, beeld) en de restyling van het logo.

Samenwerking van A tot Z

De samenwerking van NIO en Lizzit is er één naar ons hart: we staan bij elkaar op speed dial en helpen waar mogelijk. Voor de website betekent dit dat NIO bijvoorbeeld niet alleen het design en de ontwikkeling deed, maar ook alle teksten schreef. Waar we ook voor Lizzit aan werken: we doen het met plezier!