Mijn Faunazaken – Klantportaal voor schademeldingen door fauna aan percelen

GIS Business Solutions ontwikkelt voor hun klanten in de groene en blauwe sector innovatieve maatwerk ICT-oplossingen. Uitdagingen lossen ze altijd op op basis van geodata en met behulp van hun eigen software GB-Office. Eén van die uitdagingen: een meldingssysteem voor schade aan percelen.
Wanneer? 2019 – heden
Werkzaamheden? Klantportaal, procesoptimalisatie, website, API-ontwikkeling

Een veilig portaal dat écht goed werkt

Samen met GIS Business Solutions ontwikkelde NIO een compleet en gebruiksvriendelijk klantportaal. Naast het volledige design en de ontwikkeling van het portaal en een bijbehorende website, zorgden we voor een unieke eHerkenning-koppeling met het RVO, een koppeling met het KVK-register en goede security.

Sneller schade melden

Met het nieuwe klantportaal kunnen grondgebruikers gemakkelijk en snel online de schade aan hun land door bijvoorbeeld herten of ganzen melden en een aanvraag indienen voor een tegemoetkoming.

Het effect? Processen verlopen stukken efficiënter

Mijn Faunazaken levert zowel de grondgebruikers als GIS Business Solutions aanzienlijke tijdwinst op: de stapels papieren dossiers zijn met de komst van het klantportaal gedigitaliseerd én geautomatiseerd.

Toekomstproof ontwikkelwerk

Ook na de livegang van het portaal werken NIO en GIS Business Solutions nog steeds nauw samen. We kijken mee waar nodig en blijven verbeteringen uitvoeren. Zo zorgen we dat het portaal ook in de toekomst aansluit op de wensen van grondgebruikers en GIS BS zelf.