Eduforce – Webshop

Van kant-en-klare leerlijnen voor hoogbegaafde leerlingen tot lesmateriaal voor taal en rekenen: Eduforce helpt onderwijspersoneel in het basisonderwijs om het talent van leerlingen te herkennen en te laten groeien. NIO ontwikkelde een webshop waarop de uitgeverij al haar onderwijsmateriaal kan aanbieden en verkopen. Een professionaliseringsslag wat betreft eCommerce!
Wanneer? 2018 – heden
Werkzaamheden? Design webshop, implementatie Magento, financiële koppeling AllSolutions, eCommerce

Magento-webshop

De webshop van Eduforce ontwikkelden we met behulp van het Magento-systeem, waarvoor we de volledige implementatie deden. Ook maakten onze developers een financiële koppeling met AllSolutions voor een goede administratie.

Mails & design

Om actief mailbrieven te versturen wordt gebruik gemaakt van de mail management applicatie Sendinblue. Het uiterlijk van de webshop is overigens ook helemaal door ons bedacht: NIO ontwierp het design van begin tot eind.

En we doen nog meer!

Naast een webshop maakten we voor Eduforce ook de tools SiDi PO en Scan HB en de WebApp Eduforce Digitaal. Onze samenwerking met Eduforce is dan ook een mooie: we kennen elkaar goed en zijn samen voortdurend op zoek naar vooruitgang!