Survey tool

Starten veel processen binnen jouw bedrijf met het invullen van (complexe) vragenlijsten of formulieren? Bijvoorbeeld door klanten, relaties, partners of cliënten? En moet er voor elk van die lijsten vervolgens een bepaalde taak opgestart worden, terwijl de veiligheid van alle ingevulde gegevens continu bewaakt wordt?

 

Dan biedt NIO’s innovatieve survey tool je de juiste oplossing. Deze beveiligde tool is namelijk niet alleen bijzonder eenvoudig en vriendelijk in gebruik, ook kun je voor de verzameling en analyse van gegevens gebruik maken van handige onderdelen als een geavanceerde formulieren editor, formulier flow, een portaal en dossierbeheer.

Wat zijn de voordelen
van NIO's survey tool?

Geavanceerde formulieren editor

De basis van de survey tool is de formulieren editor. Hiermee kun je zelf eenvoudig vragenformulieren, onderzoeksformulieren en aanmeldformulieren opstellen. Erg handig: binnen elk van deze formulieren kun je steeds aangeven welke gegevens voor jou essentieel zijn. Die gegevens worden in een quickscan in het beheersysteem getoond, zodat processen altijd zo snel mogelijk opgestart kunnen worden.

Een goede flow is belangrijk

Met onze survey tool kun je uiteraard ook formulieren in de juiste flow zetten. Dit is met name handig als een relatie meerdere formulieren achter elkaar invult, of wanneer formulieren parallel aan elkaar ingevuld moeten worden.

Portaal

Onze tool biedt je ook de mogelijkheid om relaties formulieren in te laten vullen via een portaal. Je kunt de formulieren dan eenvoudig voor hen klaarzetten en via het portaal over de formulieren communiceren.

Dossiers

Ons formulierensysteem kan op twee manieren worden ingezet. Je kunt een organisatie als deelnemer inrichten, waarbij er meerdere dossiers zijn waarbinnen je de formulieren gebruikt. Als het ware een éé-op-meersituatie. Ook kun je kiezen voor een één-opéénsituatie met per gebruiker één dossier. Hierbij werk je in direct contact met de relatie, die tevens de deelnemer / persoon is die de vragenlijst(en) invult.

Dossierbeheer

De applicatie beschikt over een gebruiksvriendelijk beheersysteem waarmee je alle formulieren en vragenlijsten kunt configureren en kunt analyseren. Tevens is de beheeromgeving dé plek waar je alle dossiers overzichtelijk terugvindt en kunt bekijken.

In de beheeromgeving staan ook de relatiegegevens die zijn gebruikt voor het aanmaken van de accounts en alle belangrijke gegevens van de organisaties of personen die de formulieren invullen. Wil je dossiers verrijken met notities of documenten, of delen met relaties? Ook dat kan vanuit het dossierbeheer.

Ben jij op zoek naar een gebruiksvriendelijke formulieren tool die je helpt om digitaal onderzoek te verrichten of aanmeldingsprocessen te optimaliseren en te professionaliseren? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze survey tool!

Bekijk onze cases