Wij maken software

Software applicaties & apps

Ben je op zoek naar bepaalde software maar kun je de juiste oplossing maar niet vinden? Overweeg dan eens om software op maat te laten ontwikkelen.

Zo wordt je niet langer gedwongen om processen volgens standaard oplossingen in te richten en kun je efficiënt werken op een manier die het beste bij jouw organisatie en bedrijfsvoering past.

De eerste stap: wie zijn jullie?

Om te beginnen kijkt NIO graag met je mee naar wat je nu al in huis hebt. Welk fundament ligt er al? Wat kan (her)gebruikt worden? En hoe kan maatwerk software daarop aansluiten? Door slimme combinaties te zoeken én gebruik te maken van bestaande onderdelen uit ons portfolio, hoeven we niet vanaf nul te beginnen. Zo realiseren we alleen maatwerk waar dat écht nodig is.

Ook houden we steeds rekening met de gezichten achter je bedrijf.

Wie werkt met welke gegevens? Welke behoeftes zijn er vanuit de verschillende rollen? En hoe kunnen we het werken in een bepaalde rol beter, sneller, makkelijker en efficiënter maken? Dat is onze passie, onze sport.

Waar kunnen we je mee helpen?

Dankzij onze ervaring in applicatieontwikkeling kunnen we in allerlei processen met je meedenken. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een offerte op basis van specifieke klantwensen, het aanmelden van personen voor zorgtrajecten of het wijzigen van klantgegevens door de klant zelf. Gaat het om interactie met een relatie én spelen gegevens een rol? Dan kan NIO helpen!

Slim vooruitdenken

Steeds zetten we hierbij in op vooruitdenken: we denken groots en zien niets over het hoofd. In veel gevallen kun je hierdoor nu klein beginnen, door een eerste proces te automatiseren. Wil je later uitbreiden, dan is dat mogelijk. Welke route ook bij je past, samen bepalen we de juiste definitie van wat jij nodig hebt.

Hoe wij werken

Onze aanpak? Die is persoonlijk, helder en effectief. We zitten nooit tegenover je, maar altijd naast je. Wij geloven namelijk dat we zo jouw vragen en wensen het beste kunnen doorgronden. Is alles helder, dan zetten we een ‘digitaal landschap’ voor je op. 

Hierin maken we je vraag visueel, zetten we processen inzichtelijk uiteen en laten we je in begrijpelijke (beeld)taal zien hoe jouw oplossing eruit kan komen te zien. Dit digitale landschap dient als basis om samen verder te bepalen wat we echt voor jou gaan ontwikkelen. Zijn we daar over uit, dan beginnen we pas en nemen we je in elke stap van het realisatieproces mee.

Smart & safe data exchange

Het team van NIO werkt altijd vanuit de gedachte dat je data voor je moet laten werken. Je wilt gegevens veilig en beschermd door je organisatie laten ‘stromen’. Het tijdperk van gegevens keer op keer invoeren is anno 2022 echt verleden tijd: hiervoor zet je techniek in!

Voor het uitwisselen van gegevens hebben wij NIODX (NIO Data eXchange) ontwikkeld. Een platform dat zorgt voor een zeer gecontroleerde manier van gegevensuitwisseling tussen applicaties / systemen, platformen en devices (pc, laptop, tablet of smartphone).

Bekijk onze cases