Onze internet oplossingen

Bij NIO ontwikkelen we software applicaties en digitale oplossingen die jou ondersteunen om op een veilige en efficiënte manier met gegevens om te gaan. We durven hierbij steeds verder te kijken dan alleen de vraag waarmee je bij ons aanklopt. Wat zit erachter? Wat kan en wat moet anders? Zo komen we tot de juiste oplossing, die niet alleen nu maar ook in de toekomst bij jou en jouw organisatie past.

Maatwerk
applicatie / app

Zoek je specifieke software maar kun je de juiste standaardoplossing maar niet vinden? Overweeg dan eens om software door NIO op maat te laten ontwikkelen. Samen kijken we wat je al in huis hebt én zoeken we naar slimme combinaties tussen bestaande en maatwerk oplossingen.

Klant
portaal

Wil je relatiegegevens efficiënter bijhouden en tegelijkertijd relaties zo klantvriendelijk mogelijk bedienen? NIO’s klantportaal richt je eenvoudig in naar wens én biedt eindeloze mogelijkheden zoals het delen van facturen en nieuwsberichten.

Leden
administratie

Ben je op zoek naar software om leden te administreren en lidmaatschappen (of abonnementen) te beheren? Dan heeft NIO een wel heel handige administratie tool voor je. Gebruiksvriendelijk & geschikt voor kleine en grote groepen!

Cursus
administratie

Geef je regelmatig een cursus, training of webinar, maar mis je de juiste software voor regelzaken daaromheen? Met onze cursusadministratie module organiseer je de inschrijvingen, betalingen en communicatie vanuit één online plek.

GIS-
portaal

Combineer je geografische (locatie)gegevens met gegevens van klanten? Bijvoorbeeld voor aanvraagprocessen? Met een GIS-portaal van NIO Internet kun je dat proces veiliger, gebruiksvriendelijker én efficiënter laten verlopen.

Gamification
leeromgeving

Een gave toepassing van webapplicaties: de gamification leeromgeving. Hierbij creëren we door middel van spelelementen en game-technieken – denk aan punten, badges en een avatar – een stimulerende online leerplek.

Survey
tool

Zoek je een gebruiksvriendelijke survey tool om digitale aanmeldingsprocessen te optimaliseren? Of wil je online enquêtes samenstellen, versturen en analyseren met één applicatie? Dan is onze vragenlijst tool net iets voor jou.