Cursusadministratie

Geef je regelmatig een cursus, training of webinar, maar mis je de juiste software om alle processen daaromheen te regelen? Dan heeft NIO voor jou de juiste applicatie. Met de cursusadministratie-applicatie van NIO kun je namelijk het hele proces rondom een cursus organiseren.

 

Denk hierbij aan het op maat inrichten van cursussen met cursusmomenten, bijlagen en communicatie richting deelnemers. Uiteraard kan de cursusadministratiemodule en beheeromgeving in de eigen huisstijl vormgegeven worden. Ook is het visueel aantrekkelijk aanbieden van deze cursussen op jouw website mogelijk, waarbij de volledige integratie met betaalprovider Mollie het mogelijk maakt om elke cursus, training of webinar direct af te rekenen.

Wat zijn de voordelen
van een cursusadministratie?

Handige functionaliteiten

Benieuwd hoeveel inschrijvingen er voor een bepaalde cursus zijn? Via Cursus Beheer zie je altijd real time hoe het ervoor staat. Tevens heb je hier de mogelijkheid om te communiceren met deelnemers. Dit kan handig zijn wanneer een datum bijvoorbeeld verplaatst moet worden, of om een bewijs van deelname te verzenden.

En ben je na afloop van een cursus(moment) benieuwd naar de ervaring van deelnemers? Dan kun je vanuit Cursus Beheer eenvoudig een korte vragenlijst versturen en analyseren.

Snel en slim aan de slag

Onze cursusadministratie is ontwikkeld vanuit de praktijk. Dit betekent dat er op basis van concrete wensen en vragen een geoptimaliseerde applicatie is ontstaan die snel aan te passen is op jouw specifieke wensen.

Benieuwd naar onze cursusadministratiemodule? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

Bekijk onze case