App-ontwikkeling

Kun je ervoor zorgen dat je altijd slechts één klik verwijderd bent van interactie met een klant of werknemer? Ja! Door de ontwikkeling van een eigen app.

Met een app kun je bepaalde processen in jouw organisatie perfect automatiseren en optimaliseren. Hierdoor kun je relaties optimaal bedienen én bereik je hen op het moment dat het hen uitkomt.

Kost dat dan niet heel veel geld?

Een begrijpelijke vraag, want de ontwikkeling van apps wordt vaak gezien als kostbaar. Zeker als je een versie voor Apple én Android maakt. Maar, app-ontwikkeling hoeft niet duur te zijn! Je kunt namelijk ook een Progressive Web App laten maken.

Belangrijke kenmerken Web App

Onze slimme oplossing: een PWA

NIO biedt je een aantrekkelijk alternatief voor de native app: de Progressive Web App (PWA). Dit is een geavanceerde website die eruit ziet en functioneert als een native app (‘gewone app’), zonder dat de gebruiker iets op zijn/haar telefoon hoeft te downloaden. Een groot pluspunt, omdat je zo de drempel van het downloaden van een app wegneemt!

Wist je dat een PWA goedkoper is dan een ‘gewone’ app?

Ook is een Progressive Web App kostenefficiënter in productie én hoef je een PWA niet via de App Store of Google Play te publiceren. Dus ook daar bespaar je kosten. Doet een Web App dan in functionaliteiten onder voor een native app? Nee: een Web App kan namelijk net als een native app push notificaties sturen en heeft (uiteraard na toestemming) toegang tot hardware zoals gps, camera en microfoon.

Elke app is maatwerk, ook een Web App

Bij NIO hebben we een goede basis staan om allerlei type applicaties en apps te ontwikkelen. Maar, voor we daarmee aan de slag gaan, starten we met het inventariseren van jouw wensen, organisatie en processen.

Op welke manier kan de app het meeste bijdragen aan jouw organisatie? Gaat het om interne processen, of juist om een oplossing voor klanten, relaties of partners? We krijgen dit samen helder, kiezen een basis en maken de app met maatwerk vervolgens helemaal naar wens.

Een app laten ontwikkelen in Groningen?

Doordat NIO Internet al veel verschillende Web Apps heeft ontwikkeld, weet ons team precies welke mogelijkheden en op dit gebied zijn. Zo kunnen we je helpen met de een app die precies bij jou en jouw wensen past.

Wil jij ook een (Web) App laten ontwikkelen? Neem dan gerust contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.

Bekijk onze cases

CEWE – Fotoboek-app

NIO dacht voor de CEWE fotoboek applicatie o.a. mee over een strategie voor mCommerce. Ook ontwikkelden we een innovatief mobiel design voor de applicatie.

Lees meer